ZA OSMEH FIN
NADAŽDIN

NADAŽDIN – KUĆA JAKIH IMPLANTATA

„Specijalizovani smo za zubne implantate: klasične, pterigoidne, zigomatične… u postavkama ALL ON 4 ili ALL ON 6. Garantujemo najbolji odnos kvalitet-cena.”

Dr Branislav Nadaždin

ALL ON 4, ALL ON 6, pterigoidni i zigomatični implanti

REŠAVAMO I NAJTEŽE SLUČAJEVE BEZUBOSTI

MUČI VAS PROBLEM BEZUBOSTI? MI IMAMO REŠENJE!

Da li vam nedostatak zuba ili neudobne proteze otežavaju život? Mnogi naši pacijenti dolaze kod nas sa osećajem frustracije zbog privremenih rešenja kao što su proteze ili zbog nelagodnosti zbog praznina u osmehu. Razumemo koliko to može biti stresno, i tu smo da vam pomognemo. U našoj klinici, specijalizovani smo za trajna, prirodna rešenja pomoću All-on-4 i All-on-6 zubnih implantata, dizajniranih da vam povrate osmeh i funkcionalnost pravih zuba.

ALL ON 4 I ALL ON 6 NUDE TRAJNO REŠENJE 

  • Trajno Rešenje: Ovi implanti pružaju dugotrajnu, stabilnu zamenu za nedostajuće zube.
  • Prirodan izgled i osećaj: Izgledaju, funkcionišu i osećaju se kao pravi zubi. Moći ćete ponovo normalno da jedete i da se samopouzdano smejete!
  • Minimalno vreme oporavka: Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i tehnikama, oporavak je brz i lak.
  • Bezbolno iskustvo: Uz analgosedaciju, ceo postupak je praktično bezbolan, omogućavajući vam da se fokusirate na svoj novi osmeh, a ne na sam proces.

ANALGOSEDACIJA: ZA OPERACIJU BEZ BOLA I STRAHA

Znamo da je jedan od najvećih strahova pacijenata nelagodnost ili bol tokom stomatoloških zahvata. Zato preduzimamo sve mere kako bi vaše iskustvo bilo što udobnije i bez stresa. Svi naši zahvati izvode se uz analgosedaciju, bezbednu i efikasnu tehniku koja vas održava opuštenim tokom celog tretmana. Sa analgosedacijom, nećete osetiti anksioznost ili nelagodnost koju mnogi ljudi povezuju sa stomatološkom hirurgijom. Bićete smireni, udobni i sigurni, znajući da ste u rukama stručnjaka.

ZAPOČNITE PUT KA NOVOM OSMEHU DANAS

Dentalni problemi rastu što ih duže zanemarujete. Konsultacije i pregledi su besplatni. Dr Branislav Nadaždin će vam lično odgovoriti, proučiti vašu situaciju i ponuditi vam najbolje rešenje.
Pre
Posle
Pre
Posle
Pre
Posle

NAŠI PACIJENTI SU NAM NAJBOLJA PREPORUKA

Od besplatne konsultacije do fiksnih zuba

KAKO IZGLEDA CEO PROCES, KORAK PO KORAK

1. Beplatna konsultacija

Kada nam pošaljete poruku preko mejla, instagrama ili Vibera dr Branislav će vam lično odgovoriti, proučiti vaš slučaj i kada pogleda vaš 3D snimak preporučiti plan terapije. Slobodno postavite svako pitanje koje želite, tu smo da pomognemo.

2. Operacija bez bola uz analgosedaciju

  • Pre opearcije doktor će vam objasniti kako da se pripremite, od plana obroka do najmanjih sitnica. Ispred ordinacije imamo obezbedjen parking za naše pacijente. Naše stručno osoblje će vas dočekati ljubazno dočekati i uvesti u ordinaciju. 
  • Posedujemo najmoderniju tehnologiju i konstantno pratimo nove tehnologije. Modernim skenerom napravićemo preoperativni sken, bez bola i neugodnosti.
  • Profesionalni anesteziolog će vas uvesti u analgosedaciju. Anesteziolog je uz vas tokom cele operacije kako bi osigurao vašu udobnost i sigurnost.
  • Doktor Branislav će izvaditi stare zube i ušrafiti implantate. Specijalista za za implantate, dr Branislav radi brzo i precizno će završiti proceduru u najkraćem roku. Kraća operacija smanjuje stres na vaš organizam i ubrzava oporavak.

3. Postavljenje privremenih zuba

Teži deo je završen! Privremene zube dobićete odmah posle operacije.  Vaše nove zube možete odmah da koristite i da normalno jedete bez ograničenja. 

4. Fiksni zubi, kontrole i redovni pregledi 

Posle nekog vremena, implanti će srasti sa kosti i spremni ste za stalne zube! Vodite računa o vašim novim zubima i koristite waterpik,, kako bi vam dugo trajali. Vaše putovanje je došlo do kraja.  Ostalo je samo da dolazite na redovne preglede, i da se dosta smejete sa vašim novim zubima!

ŠTA SE KRIJE  IZA OSMEHA?

Snimak
Osmeh
Snimak
Osmeh
Snimak
Osmeh

SPECIJALISTA ZA IMPLANTOLOGIJU 

DR BRANISLAV NADAŽDIN

“Rešavamo probleme koje drugi ne prihvataju da rade. Naša misija je da pomognemo i vratimo osmeh svakom pacijentu. Niko ne treba da bude osuđen na bezubost!”

SPECIJALIZACIJA I KONSTANTNO USAVRŠAVANJE JE KLJUČ USPEHA

Dr Branislav Nadaždin je oralni hirurg sa velikim iskustvom, edukovan i za najsloženije slučajeve nadoknade izgubljenih zuba. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2012. godine. Specijalističke studije iz oralne hirurgije završio je na VMA i Stomatološkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici.

Želeći da pomogne i obezbedi najveći standard nege svakom pacijentu, permanentno se usavršava u bazalnoj implantologiji u Brazilu i širom Evrope.