Opšta ordinacija dentalne medicine “Nadaždin“, ordinacija koja svojim radom i trudom brine o Vama i Vašoj porodici pružajući usluge iz svih grana stomatologije.

Nalazimo se u Beogradu, u naselju Medaković 3 - Sunčana padina, na adresi Jovana Berića 6. Za sve naše pacijente koji dolaze automobilom imamo obezbeđen parking, a za naše najmlađe dečije igralište.

Kao mlada ordinacija nudimo Vam usluge iz svih oblasti stomatologije, u prijatnom ambijentu i sa najsavremenijom stomatološkom opremom. Ljubazan i mlad tim stručnjaka obučen u inostranstvu i kod nas potrudiće se da opravda vaše poverenje, i da sve naše usluge prodju sa minimalnom dozom straha i tegoba po pacijenta. Kao savremena ordinacija pristupamo sa željom da Vam pružimo punu pažnju prilikom pregleda i intervencija, uz individualan pristup i po pristupačnim cenama uz istovremenu upotrebu najkvalitetnijih materijala. Takođe veliku pažnju posvećujemo radu sa našim najmlađim pacijentima kako bi im što ranije skrenuli pažnju na važnost održavanja zdravlja usta i zuba, a sve to kroz druženje i igru.

Naša široka paleta usluga obuhvata:

Svakodnevno sa Vama su:

  • Specijalista oralne hirurgije dr Branislav Nadaždin
  • Doktor stomatologije Jelena Đurić Nadaždin
  • Doktor stomatologije Jasmina Zdjelar

Po potrebi obezbeđujemo stručne konsultacije sa lekarima svih drugih oblasti stomatologije, o čijem znanju i stručnosti govori njihovo bogato iskustvo i veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Ordinacija Vam nudi besplatan pregled, plan terapije i savete o održavanju oralne higijene.
Takođe, ukoliko nam dolazite iz inostranstva u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu organizaciju od sletanja na aerodrom preko smeštaja po našem izboru, ili u bilo kom drugom hotelu po Vašem izboru, kao i usluge prevoza do naše ordinacije.

Radno vreme:

  • ponedeljak-petak od 12h do 20h
  • vikendom: po pozivu
  • za sve hitne slučajeve na usluzi smo 24h, potrebno je samo da nas pozovete i u najkraćem mogućem vremenskom periodu smo Vam na raspolaganju u prostorijama naše ordinacije

Svim našim pacijentima ćemo izaći u susret i pružiti stomatološke usluge u terminima koji njima najviše odgovaraju.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati:

na broj telefona 064 12 13 988
ili na mail ordinacijanadazdin@gmail.com